Enter your keyword

Livrari si retururi

LIVRARE IN ROMANIA

Expediem pe intreg teritoriul Romaniei, prin partenerul nostru, FAN COURIER.

Informatii de contact pentru FAN COURIER: www.fan-courier.ro

Va rugam sa va asigurati ca adresa de expediere este corecta si completa, deoarece nu putem redirectiona comenzile odata ce aceasta a fost ridicata de la sediul Ia de la Gat.

Inainte de a va putea expedia produsele, este posibil sa fie necesar sa reconfirmati datele emitentului cardului dumneavoastra. In ceea ce ne priveste, vom face tot posibilul pentru a minimiza intarzierile si a va oferi suportul nostru in preluarea comenzilor.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se realizează la adresa de livrare menționată în formularul de comandă. Produsele vor fi ambalate în ambalaj corespunzător, dar nu sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Din momentul expedierii coletului de către Vânzător, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 5-7 zile lucrătoare.  În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vânzătorul va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.

CONDITII DE SCHIMB SI RETURURI

Sigur că ne dorim sa fii incântat de produsele noastre, insă potivit legislației în vigoare, OUG 34/2014, Cumpărătorul are dreptul de a renunța la produse in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Noi iti vom returna la rândul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Returnarea se face cu notificare prin e-mail la adresa: adrian@strategic-initiatives.eu  sau la numărul 0729777251

Dacă produsul este disponibil îl vei primi în termen de aproximativ 5 zile lucatoare.

Dacă produsul nu este disponibil îl vom realiza special pentru dumneavoastra. Avand în vedere că produsele noastre sunt lucrate manual pentru fiecare client în parte, realizarea unor bijuterii poate dura între 5-15 zile lucrătoare la care se adaugă timpul standard de transport de mai sus. Dacă vreti sa aflati dacă un produs este în stoc va rugăm să ne contactati la adresa de email adrian@strategic-initiatives.eu sau la numărul de telefon 0729777251.

Pentru comenzile efectuate online, acceptam schimbul produsului cu posibilitatea returnarii banilor, cu mentiunea ca produsul sa nu prezinte semne de folosire si sa fie returnat in aceleasi conditii ca si la momentul vanzarii.

In cazul in care clientul solicita un retur, produsul poate fi returnat doar prin aceeasi modalitate prin care a fost achizitionat:

*online – prin curierat rapid

Dorim sa va informam faptul ca Ia de la Gat returneaza clientului suma achitata pentru produsul achizitionat, dar nu si comisioanele ce tin de terti (transfer bancar, paypal, mobilpay, diferente de curs valutar, etc).

Certificatul de garantie asigura clientului posibilitatea de a schimba sau repara produsul achizitionat in termen de 6 luni de la data achizitiei, daca acesta prezinta vicii de fabricatie sau s-a deteriorat in primele 6 luni de la achizitie.

Ia de la Gat nu este responsabil pentru produsele pierdute sau furate.