Povestea unui

brand

cusut cu ac si ata

pe etamina

Se zice ca traditiile se transmit din mama in fiica

Din drag de traditii, mama Ioana si fiica Adina au pornit un proiect impreuna. Mama isi aminteste simbolurile autentice romanesti si are mana buna la cusut. Fiica aduce un strop de chic modern creatiilor.

 

I se zice "Ia de la gat" si e facut cu suflet.

Cusute in zorii zilei de mama Ioana, inaintea unui job de zi la banca, pandantivele au in ele pasiunea si dedicarea lucrului facut de drag, nu de "trebuie". Adina orchestreaza materialele, logistica si brandingul din Frankfurt - unde raspandeste iz romanesc printre cei cu dor de casa. 

Mai mult decat fashion, Ia de la gat e despre legatura cu radacinile noastre si cum ele pot sa ne poarte noroc.

Era primul lot de pandantive handmade si entuziasmul mare. Adina a oferit multe in dar. Unei colege i-a urat sa-i poarte noroc sa-si gaseasca barbat pe sufletul ei. Uitase de acest cadou, cand a primit un mesaj de multumire: "Cred ca pandantivul a functionat, am cunoscut pe cineva". Asa s-a nascut ideea sa oferim mai mult decat accesorii.

Simbolurile autentice au semnificatii puternice, pe care acum doar le intuim. Romancele au avut dintotdeauna o conexiune aparte cu misterele universului. De la descantece de deochi, la inteles semne si simboluri, ele au stiut cum sa traiasca in armonie cu natura si sa inteleaga dincolo de materialitate. Intelepciunea din traditii se tot pierde, iar noi vrem sa o reinviem.

Pandantivele, brosele, oitele sunt talismane care ne-amintesc de unde venim ca sa mergem mai drepte inainte. Si daca le ascultam, pandantivele ne soptesc ca puterea femeii e strans legata de Mama Natura si de traditiile tarii-mama in care am venit pe lume.

Cusute cu drag, sa-ti poarte noroc. De maritis, de abundenta, de intuitie si evolutie, dupa cum iti pofteste inima. Rasfoieste colectiile, zareste-ti alesul si comanda-l prin mesaj aici sau pe Facebook.

Contact

www.iadelagat.com este proprietatea IA DE LA GAT SRL cu sediul in Strada Calea Mosilor nr. 308, Bucuresti, Sector 2, cod unic de inregistrare: 42329719; registrul comertului: J40/2890/27.02.2020 având contul deschis în lei la Banca ING RO47INGB0000999910088065

Termeni si conditii

Ne puteti contacta direct la urmatoarele adrese de email, prin Facebook sau Instagram sau prin formularul de mai jos:

adrian@strategic-initiatives.eu

Tel: +40 729 777 251

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by IA DE LA GAT